2. Delta i vår digitala lärarträff!

Delta i vår digitala lärarträff!

Välkommen att vara bland de första att se vår nya utställning ”Hyperinflation - ofrivilliga miljonärer och värdelösa pengar” i en kort digital visning. Under ledning av våra museipedagoger kommer ni få information om vår utställning, skolprogram, den digitala visningsformen och vårt samarbete med Swedbank.

Datum för lärarträffen:

• Onsdag 9 december 2020, kl. 16.00- 16.45
  • Onsdag 13 januari 2021, kl. 16.00- 16.45

Riktat till högstadiet och gymnasiet

Skolprogrammet riktar sig till högstadiet och gymnasiet och vi kan erbjuda kostnadsfria visningar.

Visning av utställningen

Museets utställning Hyperinflation – ofrivilliga miljonärer och värdelösa pengar tar dig med in i fenomenet hyperinflation. Vad händer i en vardag där alla är miljonärer på pappret men pengarna är värdelösa?

Vi ses på Teams!

Vi kommer att använda oss av plattformen Teams och du kommer få en länk mejlad till dig, som du ansluter med i tid för mötet.

Anmäl dig

Mejla boka@ekonomiskamuseet.se och ange namn, skola och vilket datum du vill medverka. Anmäl er senast en dag innan den lärarträff ni ska medverka på.

För frågor om lärarträffen:

Mejla vår museipedagogen på jesper.norberg@shm.se

Swedbank