PÅ PLATS

Ekonomipepp – ta kontroll över dina pengar

Onsdag 16 november klockan 17.30 – 20.30

Porträtt på Mia Ingelström och Veronica Linarfve
Bild: Mia Ingelström och Veronica Linarfve

En inspirationskväll för dig som vill få bättre koll på dina pengar med Mia Ingelström, ekonomi-PT och Veronica Linarfve, författare och beteendevetare. Du får konkreta verktyg att se över din privatekonomi när det gäller sparande, utgifter, försäkringar och lån. Det handlar också om pension, i övergripande termer. Inspirationskvällen passar alla, oavsett nuvarande ekonomisk status, civilstånd och oavsett var i livet du är.

Efter inspirationsträffen kommer du att:

• veta hur du skapar en ekonomisk handlingsplan utifrån din nuvarande situation
  • veta var du ska börja och hur du gör för att skapa en trygg ekonomi genom hela livet
  • känna till de vanligaste misstagen och fällorna
  • och ha kunskap och verktyg för att undvika dem
  • sannolikt förändrat din syn på pengar

Mia och Veronicas bok Ekonomi-PT:ns handbok för kvinnor – så blir du ekonomiskt tryggare starkare och friare kommer att finnas till försäljning under kvällen.

Inspirationskvällen är uppdelad på två pass med en paus för fika, som ingår i biljetten.

Fler program i vår Inspirationsserie om ekonomisk självständighet

• Kostnad: 250 kronor, studerande 180 kronor. Köp biljett via Tickster.
  • Ekonomiska museet, Narvavägen 13-17